Beste medewerker van KC de Troubadour,

Om een afspraak voor ons kennismakingsgesprek in te plannen, klik je op onderstaande button. Je komt dan in een open Google-document waarin je ziet welke dagen en tijden beschikbaar zijn. Je kunt je naam invullen in het document (graag voornaam + achternaam). Daarna hoef je niets te doen, dus je hoeft niets op te slaan. Na het invullen kun je de pagina sluiten.

Tot binnenkort. Wanneer je mij eerder en/of op een andere manier wilt spreken, neem dan zelf even contact op, telefonisch of via e-mail:

            085 06 06 110

            Ed.Verhage@signumonderwijs.nl

Met vriendelijke groet,

Ed Verhage

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Google+ Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • YouTube Clean Grey

Disclaimer. Toegang tot en gebruik van deze website betekent dat de bezoeker instemt met de volgende voorwaarden en bepalingen: Ed Verhage is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor schade ten gevolge het gebruik van deze site of voor het (tijdelijk) niet kunnen raadplegen van de site. De bezoeker (gebruiker) van deze site kan geen enkel recht ontlenen aan de content. De informatie op deze site kan zonder voorafgaande kennisgeving of waarschuwing worden gewijzigd. Wijzigingen en typfouten worden voorbehouden. Alle op deze website getoonde gegevens worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Deze rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die deze site bezoeken/gebruiken. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, wijzigen, verwijderen, of op enige andere wijze te verspreiden en/of (tegen vergoeding) beschikbaar te stellen aan derden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ed Verhage. Verwijzingen en/of hyperlinks naar andere sites zijn uitsluitend opgenomen ter informatie voor de gebruiker van deze site. Ed Verhage is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Voor klachten, opmerkingen of signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen en/of inbreuk maakt op rechten van derden kan schriftelijk contact worden opgenomen met Ed Verhage (contactgegevens staan vermeld op de website).