‘t Begint met Brein. Alles wat je doet, wat je denkt, wat je ervaart. Op welke wijze je het liefst wordt benaderd bijvoorbeeld. En hoe je leert en communiceert.

 

Dat is niet alleen aangeleerd, het is grotendeels ook fysiologisch bepaald. Net als je voorkeurshand (links- of rechtshandig). Zo heeft iedereen ook eigen brein- of denkvoorkeuren, die deels bepalen hoe je handelt, praat, associeert, contact legt, werkt...

 

Door te weten wat (je eigen) breinvoorkeuren zijn en hoe je deze bewust (strategisch) kunt inzetten, kun je meer uit jezelf en meer uit anderen halen.

 

De Neethling Brain Instruments™ (NBI) maken snel en betrouwbaar inzichtelijk welke breinvoorkeuren je hebt. NBI-analyse en trainingen worden dan ook wereldwijd gebruikt voor vele doeleinden.

Gebruik maken van ‘het hele brein’. Een beroep doen op de verschillende denkvoorkeuren. Dat is ‘Whole Brain Thinking’. Toepasbaar in de commercie, in het bedrijfsleven, in het onderwijs (als docent en student). En in alle andere situaties waarin wordt gecommuniceerd, gecreëerd en gedacht. Op individueel niveau en op groepsniveau. Zowel beroepsmatig als privé.

 

Het inzicht hebben in breinvoorkeuren kan je helpen bij het ontwikkelen van betere en effectievere relaties met anderen. Een goede analyse (indien mogelijk gebaseerd op een specifieke hulpvraag) kan bijdragen aan het maken van weloverwogen keuzes, bijvoorbeeld op het gebied van loopbaan-ontwikkeling.

 

Als NBI-trainer/practitioner kan Ed Verhage helpen bij een zelfanalyse, een relatieanalyse, een groepsanalyse en zelfs een organisatieanalyse. Het concept ‘Whole Brain Thinking’ is wetenschappelijk onderbouwd, logisch, begrijpelijk en daardoor voor bijna elke situatie toepasbaar. 

Er zijn verschillende NBI-instrumenten beschikbaar:

● Volwassenen (NL)

● Volwassenen (EN)

● Baankeuze (EN)

● Leiderschapsstijl (EN)

● Studenten 15-19 jr (EN)

● Creativiteitsstijl (EN)

● Ouderschapsstijl (EN)

● Vaardigheden (EN)

 

De vragenlijsten voor volwassenen (algemene breinvoorkeuren) is beschikbaar in het Nederlands. De overige vragenlijsten zijn momenteel alleen beschikbaar in het Engels. Er wordt gewerkt aan de Nederlandse vertaling (binnenkort beschikbaar).

 

De NBI-instrumenten brengen denkvoorkeuren (letterlijk) in beeld. Hieraan wordt een professionele analyse van de uitkomsten (het persoonlijke profiel) gekoppeld.

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Google+ Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • YouTube Clean Grey

Disclaimer. Toegang tot en gebruik van deze website betekent dat de bezoeker instemt met de volgende voorwaarden en bepalingen: Ed Verhage is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor schade ten gevolge het gebruik van deze site of voor het (tijdelijk) niet kunnen raadplegen van de site. De bezoeker (gebruiker) van deze site kan geen enkel recht ontlenen aan de content. De informatie op deze site kan zonder voorafgaande kennisgeving of waarschuwing worden gewijzigd. Wijzigingen en typfouten worden voorbehouden. Alle op deze website getoonde gegevens worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Deze rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die deze site bezoeken/gebruiken. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, wijzigen, verwijderen, of op enige andere wijze te verspreiden en/of (tegen vergoeding) beschikbaar te stellen aan derden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ed Verhage. Verwijzingen en/of hyperlinks naar andere sites zijn uitsluitend opgenomen ter informatie voor de gebruiker van deze site. Ed Verhage is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Voor klachten, opmerkingen of signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen en/of inbreuk maakt op rechten van derden kan schriftelijk contact worden opgenomen met Ed Verhage (contactgegevens staan vermeld op de website).